60 45 60 96 anna@krzton.dk

Kontakt autoriseret psykolog Anna Krzton i Aalborg Kommune

Du er velkommen til at kontakte mig pr. mail: anna@krzton.dk og jeg vil bestræbe mig på at vende tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

Undlad at skrive personfølsom information såsom fx cpr.nr i din henvendelse. Jeg vil svare dig via sikker/krypteret mail som du herefter kan svare sikkert/krypteret på. Der kan i perioder forekomme ventetid med svar grundet ekstra travlhed. 

Jeg har ikke har telefonsvarer og henviser derfor til min mail, hvis du vil lægge en besked til mig og gerne vil have jeg vender tilbage på din henvendelse. 

NB! Bemærk venligst at jeg IKKE kommunikerer pr sms da det ikke betragtes som sikkert jfr. persondataloven. 

Ventetid: Pt. kan du ikke booke tid hos mig da jeg har en fyldt kalender. Men jeg kan skrive dig på min venteliste – skriv da dit navn og tlf. i en mail og at du gerne vil på ventelisten. Jeg vil således kontakte dig når jeg får mulighed for at tage dig ind til et forløb. 

Mine ventetider kan du se på sundhed.dk under mit navn “Anna Krzton” som løbende opdateres. Bemærk at der er tale om estimerede ventetider, dvs. nogle gange kan ventetiden vise sig at være kortere og omvendt. 

Bemærk jeg har tilgangsstop for unge ml. 18-25 henvist med angst/depression.

Afbud: Meld afbud i god tid og gerne senest 2 hverdage inden aftale, så andre kan få glæde af din tid. Meld afbud via mit online bookingsystem www.anna.onlinebooq.dk hvor du også kan booke en ny tid. NB! Jeg godtager ikke afbud pr. sms da jeg som beskrevet i ovenstående ikke kommunikerer pr. sms.

Afbudsgebyr v/for sent afbud og udeblivelse: Afbud senere end kl. 16:00 dagen inden aftale medfører afbudsgebyr svarende til sessionens pris. 

Åbningstider

Mine åbningstider varierer, jeg afholder dog typisk samtaler i tidsrummet 9:30 – 14:00.

 

 

 

Autoriseret Psykolog Anna Krzton

Østre Alle 102, 4. sal
9000 Aalborg

Tlf. 60 45 60 96
anna@krzton.dk
CVR-nummer: 33622651

Find mig!